Fshirja e llogarisë
Nëse nuk dëshironi ta përdorni më PARAT (p.sh. sepse keni gjetur punën tuaj të ëndrrave), ju mund ta fshini llogarinë tuaj në çdo kohë.
Si ta fshij llogarinë time?
- Shkoni në cilësimet e llogarisë tuaj.
- Ulni faqen deri në fund te zona "Zona e rrezikut" (Danger Zone).
- Klikoni mbi "Fshi llogarinë përgjithmonë".
- Konfirmoni fshirjen duke shkruar emrin tuaj ose fjalën konfirmuese të shfaqur.
Çfarë ndodh pas fshirjes?
- Të gjitha të dhënat tuaja të aplikimeve, CV-të dhe informacionet personale fshihen përgjithmonë nga serverët tanë sipas Udhëzimeve tona të Fshirjes DSGVO.
- Abonimet aktive anulohen menjëherë dhe nuk do të ketë më asnjë faturim të mëtejshëm (më shumë për këtë te Anulimi i abonimit).
- Rikthimi i të dhënave të fshira nuk është i mundur!
Këshillë: Para se të fshini llogarinë tuaj, shkarkoni patjetër të gjitha dokumentet e rëndësishme të aplikimit përmes Funksionit të Eksportit si PDF, nëse do t'ju nevojiten më vonë.