Zurück zu Erste Schritte
Erste Schritte

Hesabı Silme

Hesabı Silme

PARAT'ı artık kullanmak istemiyorsanız (örneğin hayalinizdeki işi bulduğunuz için), hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Hesabımı Nasıl Silerim?

  1. Hesap ayarlarınıza gidin.
  2. Sayfanın en altındaki "Tehlike Bölgesi" (Danger Zone) alanına kaydırın.
  3. "Hesabı Geri Dönülemez Şekilde Sil" seçeneğine tıklayın.
  4. Adınızı veya gösterilen onay kelimesini girerek silme işlemini onaylayın.

Silme İşleminden Sonra Ne Olur?

  • Tüm başvuru verileriniz, özgeçmişleriniz ve kişisel bilgileriniz KVKK/DSGVO Silme Yönergelerimiz uyarınca sunucularımızdan kalıcı olarak kaldırılır.
  • Aktif abonelikler hemen iptal edilir ve başka bir çekim yapılmaz (daha fazlası için Aboneliği iptal etme).
  • Silinen verilerin geri yüklenmesi mümkün değildir!

İpucu: Hesabınızı silmeden önce, daha sonra tekrar ihtiyacınız olması ihtimaline karşı tüm önemli başvuru belgelerinizi Dışa Aktarma İşlevi üzerinden PDF olarak indirdiğinizden emin olun.